Bæredygtighed

Kun bæredygtigt, nordisk træ i særklasse…

Skagen furnitures nordiske råtræ har fået den nødvendige tid til at vokse. I FSC-skove bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan når at reproducere. Den høje kvalitet i vores råtræ kan både ses og mærkes.

Vores træ er ikke genbrugsmateriale, og det har derfor heller ikke fået nogen former for behandlinger som har belastet miljøet igennem tiderne. Vi tror på en frisk start uden frygt for, hvordan træet tidligere har været behandlet. Du kan derfor være tryg, når du købe et møbel fra Skagen furniture.

Derudover er det udelukkende ovntørret træ med den helt rigtige fugtighedsprocent så f.eks. dit bord beholder formen for altid.

Rosende ord som “fløjlsblød” og “Det er da utroligt” om vores træ hører vi tit fra vores kunder. Når du vælger et af vores produkter, så er du garanteret et specialdesignet produkt i absolut særklasse, hvor både finish og design virkelig er i højsæde.

Det er vi stolte af.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 22 52 26 32 eller send en mail til info@skagenfurniture.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.